1 prk (250 g) Maitorahkaa
4 dl Vehnäjauhoja
Täyte:½ dl riisiä (ennen keittämistä)
600 g kalaa (savustettua, keitettyä, paistettua maun mukaan)
2 kovaksi keitettyä munaa
½ dl tillisilppua
ripaus suolaa ja valkopippuria
voiteluun kananmunaa
· Sekoita taikina tasaiseksi ja laita jääkaappiin.
·
Keitä riisit ja jäähdytä ne.
·
Hienonna kalat ja kananmunat. Sekoita täytteen aineet ja mausta se.
·
Kaaviloi taikina n. 2-3 mm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa
taikinapyörällä
kalanmuotoisia piirakoita 20 kpl.
kalanmuotoisia piirakoita 20 kpl.
·
Jaa täyte 10:lle piirakanpohjalle. Nosta toiset 10:n kanneksi.
·
Kostuta reunat vedellä ja tiivistä reunat kunnolla.
·
Voitele ennen paistamista munalla
- Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti